Skomakarlåda, söndagsmiddag som heter duga!
Efter dagens kaninslakt tog jag upp ett par levrar från frysen så det skulle bli mat till hela familjen.
4 kaninlevrar, 4 njurar och två hjärtan.
Allt skars upp i lagom bitar och stektes i smör:
Sedan blandade jag i lite stekt lök och bacon:
Sedan lite gött mos och hericotes vertes, tadaa:
Det smakade gott, kändes nyttigt och "hemlagat" (även fast potatis, lök och bacon tyvärr inte kom från den egna "gården") och det blev tillräckligt med mat även till en lunchlåda!
Kommentarer
Postat av: Sara
Hej!
Vilken bra blogg du verkar ha. Men jag har inget emot kaninslakt osv trots jag är vegetarian. Hade dock tyckt vart roligare om du kunde skriva lite mer om levande kaniner också ;)
Svar:
kanintant.blogg.se
Postat av: Annika
Ser gott ut, ser fram emot att äta mina egna :-)
Svar:
kanintant.blogg.se
Trackback